Gerben Oolbekkink shows:

C.S.R. Delft

  • Current Version: 1.0.0.0
  • Last Updated:
  • Size:
  • OS Require: Windows Phone 8
Gerben Oolbekkink Description

C.S.R. Delft

Met deze applicatie voor uw slimpauper kunt u de gegevens van de leden der Civitas Studiosorum Reformatorum ophalen, mits u daar toestemming voor hebt. U kunt inloggen met dezelfde gegevens als die u voor de stek gebruikt. Stel, u hebt geen gegevens om in te loggen op de stek, wat dan? Tot mijn grote spijt moet ik u meedelen dat u vrij weinig tot niets aan deze applicatie zult hebben, verder dan de Over pagina kunt u niet komen en die hebt u zo gelezen.

Op dit moment kunt u deze applicatie alleen gebruiken om gegevens op te halen. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om uw SocCie en MaalCie saldo te checken, daarnaast zijn er plannen om ook forum draadjes te lezen en nog meer informatie op te halen. Goede idee├źn zijn natuurlijk altijd welkom, bij mij of bij de PubCie.

OPMERKING: Het kan zijn dat de applicatie bij de eerste keer opstarten traag reageert, dit komt omdat er in het begin +-500 bestanden gedownload moeten worden. Mocht de applicatie vastlopen of het vertikken om te werken, spreek mij dan even aan of schrijf een brief.

2013 zal altijd de mooiste lichting blijven.

Een joviale groet,
Noviet Gerben

PS: Clowns zijn gaaf en Suikerspin is de allerliefste dolfijn!